کد خبر: ۱۲۹۲۸۳
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۷
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
در پایان فصل برداشت خرما نخل داران خرمای مازاد خود را پخته و از آن دوشاب می‌گیرند. دوشاب خرما فرآورده‌ای است که علاوه بر افزودن آن به خرما‌هایی که شیره زیادی ندارد مصارف متعدد خوراکی دیگری از جمله استفاده در شیرینی‌های سنتی دارد. برای تهیه دوشاب ابتدا خرما را در آب ریخته و می‌جوشانند، سپس محصول را در کیسه‌های مخصوص می‌ریزند تا دوشاب رقیق شده آن جدا شود. در پایان دوشاب‌های رقیق را در سینی می‌ریزند و چند روز در آفتاب قرار می‌دهند تا غلیط شود.

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

دوشاب پزی در هرمزگان

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار