کد خبر: ۱۴۳۲۸۰
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۵
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
محققان نشان دادند که کاهش مصرف میوه و سبزیجات منجر به بیماری‌های قلبی و عروقی شده و خطر سکته و مرگ را افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، مطالعات جدید محققان نشان داد که مصرف کم میوه و سبزیجات ممکن است منجر به مرگ میلیون‌ها نفر در اثر سکته مغزی و بیماری‌های قلبی شود.

براساس گزارش «سی‌جی‌تی‌ان»، طبق برآوردهای انجام شده، از هر 7 مورد یک نفر به دلیل کاهش مصرف میوه و همچنین از هر 12 مورد یک نفر به دلیل مصرف کم سبزیجات جان خود را از دست می‌دهند.

همچنین محققان اعلام کردند که در سال 2010 ، 1.8 میلیارد نفر به دلیل مصرف کم میوه و یک میلیون نفر به دلیل کمبود مصرف سبزیجات، دچار بیماری‌‌های قلبی و عروقی شدند و مردند.

گفتنی است؛ میوه و سبزیجات منابع خوبی از فیبر، پتاسیم، منیزیم، آنتی‌اکسیدان‌ها و فنول‌ها هستند که فشار خون و کلسترول را کاهش می‌دهند.

طبق این گزارش، محققان مصرف روزانه 300 گرم میوه ( معادل 2 سیب کوچک) و 400 گرم سبزیجات (معادل 3 فنجان هویج خام) را توصیه می‌کنند.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار