کد خبر: ۱۴۹۰۶۶
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۵
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
صید ماهیان استخوانی دریای خزر در سه استان مازندران، گیلان و گلستان همه ساله از بیستم مهر ماه آغاز می شود و تا اواخر فروردین ماه سال بعد ادامه می یابد. كفال، سفید و كپور مهم ترین ذخیره از 15 گونه ماهیان استخوانی دریای خزر هستند كه همه ساله در دو فصل پاییز و زمستان سفره ایرانی ها را رنگین می كنند و گاهی طعم و مزه ماهی سفید به عنوان برند دریای خزر در قالب سوغاتی شمال به آن سوی مرزها هم می رسد.
برچسب ها: مهران ریاضی
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار