کد خبر: ۱۵۸۶۴۳
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۵
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
برداشت خرمای استعمران (سعمران) از نخلستانهای شادگان با آغاز اولین موج گرما و شرجی "خرماپزون" از اواسط شهریور ماه شروع شده است . شادگان یکی از مراکز عمده تولید انواع خرما با بیش از ۵۷هزار هکتار اراضی قابل کشت است. استان خوزستان جزو سه استان اول در تولید خرمای کشور بوده که بیشترین سهم تولید خرمای استعمران را به خود اختصاص داده است که ارزش صادراتی بالایی دارد.
ارقام نخیلات خوزستان شامل استعمران، برحی، زاهدی، گنطار، خضراوی، بریم، خاصی و کبکاب است
خرمای استعمران شادگان
برای جلو گیری از حدر رفت محصول زیر انداز بزرگی اطراف درخت خرما پهن میکنن و محصول برداشت شده روی ان قرار گیرد.
قیمت توافقی خرید خرمای رقم استعمران درجه یک هر کیلوگرم ۷۶ هزار ریال و خرمای درجه ۲ در حدود ۱۵ درصد کمتر از خرمای درجه یک است
۸۰ درصد خرمای برداشت شده از نوع استعمران و ۲۰ درصد انواع دیگر است که از نخلستان‌های شادگان برداشت می‌شود
طرح پلاک کوبی الکترونیکی درختان جز طرح های جدیدی است که در سراسر دنیا به صورت مکانیزه و مدرن در حال انجام است.
خرما ی برداشت شده همان موقع دست چین شده و از ساقه جدا می شود تا آماده بسته بندی در جعبه های خرما شود.
خرما ی برداشت شده همان موقع دست چین شده و از ساقه جدا می شود تا آماده بسته بندی در جعبه های خرما شود.
خرمای دست چین شده در جعبه بسته بندی و روانه کارگاه های بسته بندی می شود.
قیمت توافقی خرید خرمای رقم استعمران درجه یک هر کیلوگرم ۷۶ هزار ریال و خرمای درجه ۲ در حدود ۱۵ درصد کمتر از خرمای درجه یک است
خرما ی برداشت شده همان موقع دست چین شده و از ساقه جدا می شود تا آماده بسته بندی در جعبه های خرما شود.
بعد از برداشت خرما باغدار برای استراحت  کارگران و امادگی دوباره برای برداشت عصرانه تهیه کرده
خرمای استعمران درشادگان بعد برداشت به کارگاه های بسته بندی منتقل میشود
خرماها پس از برداشت در محلی نگهداری میشوند تا به کارگاه بسته بندی بروند
خرما به‌صورت فله از نخلستان‌ها خریداری می‌شوند و بعد از انجام مراحل پاک‌سازی و پولیش درجه‌بندی و سپس بسته‌بندی می‌شوند.
احداث 32 کارگاه بسته بندی خرما در شادگان سبب شده است تعداد زیادی از کارگران بصورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال داشته باشند
خرما ها پس از خرید از کشاورزان به سوله کارخانه منتقل میشوند ، زیرا در صورتی که بسته‌بندی‌خرما به درستی انجام نشود، خرماها له می­شوند و افت کیفیتی شدیدی پیدا می کنند.
برچسب ها: محمد آهنگر
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار